Met Haiho

"Met Haiho bespaar je heel veel tijd, je maakt bijna geen fouten meer, het plezier van de medewerkers stijgt aanzienlijk, de ouders zijn altijd goed geÔnformeerd en als kers op de taart schiet het rendement omhoog."

Maak je betere planningen in minder tijd, met minder overhead

Waardoor je meer mensen overhoudt voor het echte werk en je ook flexibele opvang kan aanbieden.

"Ik kan zelf op een simpele wijze het personeel inplannen waarbij automatisch hun gewerkte uren worden bijgehouden maar ook hun (ziekte) en verlof, zodat aan het einde van de maand iedereen weet wat hun urensaldo is."

Voldoe je zonder moeite aan alle GGD- en Belastingdiensteisen

"Met een druk op de knop de juiste GGD-rapportages, en Haiho maakt maandelijks een rapport voor je aan in de juiste format, dat je direct door kan zetten naar de Belastingdienst!"

Factureer je snel en foutloos, met veel minder nazorg

"De facturen en de jaaropgave worden automatisch aangemaakt en verstuurd naar de ouders. Zij hebben meteen inzicht in alle afgenomen opvanguren/kwartieren. Je hoeft de ouders geen uitleg meer te geven over de samenstelling van de facturen. En het kost je nog geen minuut om dat te regelen."

"Ook de betaling van de facturen wordt bijgehouden en herinneringen automatisch verstuurd, zodat jij daar niet meer achteraan hoeft te gaan en je klant duidelijkheid heeft."

Communiceer je beter onderling

Klantinformatie is altijd up-to-date want ouders houden dit zelf bij en de zorg-instructies zijn altijd vindbaar als je ze nodig hebt.

Communiceer je efficiŽnter met de ouders

"Als je ook de dagelijkse verzorging via de software laat lopen, dan is de ouder precies op de hoogte van het verloop van de dag. Als de ene ouder het kind ophaalt, kan de andere ouder op een later moment toch nog alle details lezen in het ouderportaal.

Dit kan als de groepsmodule wordt gebruikt op de groep. Hierin staat precies vermeld wat alle verzorgings-afspraken zijn en hoe het is gegaan op de dag. Hoeveel hebben de kinderen geslapen, gegeten en gedronken maar ook wat ze gedaan hebben en zelfs hoe de kinderen zich gevoeld hebben. De PM-ers houden zo heel veel tijd over en de ouders weten precies wat er die dag gebeurd is. Dat scheelt veel communicatie tussen de ouder en het KDV en je hebt geen schriftje meer nodig"

De voordelen van de Haiho oplossing op een rijtje

Je hele bedrijfsvoering loopt gesmeerd via pc en mobiel

minder papieren rompslomp, ook naar je klanten toe.

"Haiho kan bijna alles automatisch verwerken. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld de kindplanning, de personele planning en administratie, de facturatie, de communicatie met de ouders en de verzorging op de groep."

Alles zit in ťťn pakket

geen conversie of integratieproblemen tussen verschillende programma?s onderling:

"Ik kan met een druk op de knop de salarisbestanden inclusief eventuele uitbetaalde overuren opsturen naar het salariskantoor. Foutvrij en altijd overzicht!"

Geen systeembeheer

Geen backups of updates hoeven doen - wij nemen je alle IT uit handen met onze cloud oplossing zodat jij je kan focussen op je echte werk. Service via mail en chat

Toekomstbestendig

wat er ook gebeurt in bedrijf en markt, we spelen er samen makkelijk op in. Je kan het pakket helemaal naar eigen wens en organisatie inrichten en weer veranderen.

Geen financiŽle verrassingen

Je betaalt bij Haiho alleen voor de functionaliteiten die je gebruikt. Dit werkt met modules die je zelf kan toevoegen of uitzetten. En: de eerste 6 maanden zijn gratis.