Hier beschrijven we hoe u kunt instellen dat wij kunnen meekijken op crome os.

Open de web site https://www.teamviewer.com/.

Accepteer de cookies :-)

Kies voor Gratis Download.

Op Chrome os komt op een pagina met meerdere opties vor download. Zoek de optie Quick support.

Klik op de knop GET it on Google Play. Chrome os brengt u nu naar de app store.

Kies installeren

Als de app geinstalleerd is kies openen.

Ga akkoord met de licentie.

U krijgt nu wat uitleg over de Quick support app. Volg deze en ga verder als u klaar bent.

Om goed te werken moet u een vinkje omzetten. Quick support zal daarom vragen. Open de instellingen.

Zet het vinkje om

Ga terug naar de Quick support app.

U krijgt nu de vraag om de remote control toevoeging te installeren

Kies weer installeren.

Ga weer terug naar de Quick support app.

Voor de toevoeging moet u ook toestemming geven.

Keer weer terug naar de app.

U krijgt u het bovenstaande scherm te zien. Om support te kunnen bieden geeft u heb nummer door wat u aan de rechterkant ziet.